404 Not Found

404 Not Found
Please forward this error screen to wedlink.buklsainsa.org's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • wedlink.buklsainsa.org/new95.txt (port 80)

Firmcms

        Forside         Om NordicNote         Rådgivningsydelser         Projektledelse         Kontakt

Strategiprocesser

Som virksomhedsejer/leder gør du dig sikkert mange tanker om fremtiden. Men dagligdagens operationelle arbejde gør det imidlertid svært at udleve drømmen gennem en struktureret proces og en operativ handlingsplan med milepæle. Måske er drømmen heller ikke sat helt i perspektiv af virksomhedens udviklingsmuligheder og fremtidige markedsmuligheder. Strategiprocesser skal være visionære, innovative, men med fortsat stor fokus på ens virksomhed, så man ikke rammer helt forbi.

Strategiprocesser skal også indeholde kreativitet, nytænkning og perspektiver for den fremtidige udvikling, 
For strategiprocesser er kompetencer som skal udvikles og implementeres i den helt almindelige arbejdsdag.

I NordicNote hjælper vi med at gennemføre en struktureret proces med ledelsen og evt. med ledergruppen, og vi sørger for at implementere den helt ned til yngste medarbejder. For man skal hele tiden huske på at have lederne og medarbejdere med, så de deltager proaktivt i at implementere nye tiltag, nye strategier i deres arbejds- og forretningsgange. Det nytter ikke, at nytænkning og vision mangler opbakning og engagement fra alle medspillere i en virksomhed, for så bliver strategiprocesserne kun teoretiske luftkasteller, og ikke de praktiske redskaber, som er meningen med dem. 


Gennem  møder afdækkes virksomhedens nuværende situation og sætter mål og pejlemærket for fremtiden med tilhørende strategi og handleplan.

Vi laver strategiprocesser fra start til slut - med mening, med opbakning og med mål.

Firmad.dk