404 Not Found

404 Not Found
Please forward this error screen to wedlink.buklsainsa.org's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • wedlink.buklsainsa.org/new95.txt (port 80)

Firmcms

        Forside         Om NordicNote         Rådgivningsydelser         Projektledelse         Kontakt

Ledelsessparring

At være leder og/eller virksomhedsejer kan på trods af gode kolleger og et stort netværk ofte være ensomt. Man går ofte alene med sine overvejelser, beslutninger og tanker om fremtiden eller håndteringen af specifikke problemstillinger man i dag har i sin virksomhed.

Med mange års ledererfaring som ballast, yder NordicNote kompetent sparring og rådgivning i enhver sammenhæng, hvor vores erfaring, kompetence og værdier kan anvendes til fordel for virksomheden og for dig som leder.

I al beskedenhed tror vi, at vi har en god kemi med de fleste mennesker, for kemien er som i alle andre sammenhænge vigtig, når vi skal sparre sammen.

Sparring målrettet imod den eller de specifikke udfordringer, baseret  på egen praktisk erfaring fra lignende situationer.

Når vi løser en opgave garanterer vi dig fuld fokus. For sammen skal vi opnå det optimale. Det betyder også at vi skal være direkte, konstruktive og give udtryk for vores ærlige meninger og holdninger – også selvom dette ikke altid er positiv information. Ærlig kommunikation er det optimale udganspunkt til forbedring og fremskridt.

Firmad.dk