404 Not Found

404 Not Found
Please forward this error screen to wedlink.buklsainsa.org's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • wedlink.buklsainsa.org/new95.txt (port 80)

Firmcms

        Forside         Om NordicNote         Rådgivningsydelser         Projektledelse         Kontakt

Kundepleje og –loyalitet

Ved I, hvor mange af jeres kunder, der overvejer at droppe jer som leverandør? Kender I den enkelte kundes tilfredshed lige nu?  Og hvad har I tænkt jer at gøre for at forhindre, at en utilfreds kunde forlader jer netop nu?

Formodentlig  meget begrænset, for I har sandsynligvis ikke information om at kunden er utilfreds. I har måske slet ikke viden om hvem kunden er. Måske finder I ud af det senere, når I konstaterer, at salget udebliver!

Kundeloyalitet eller mangel på samme har enorm betydning for jeres bundlinje. Det er et af virksomhedens absolut vigtigste aktiver. Da vi i dag betragter produktkvalitet som en selvfølge, bliver den oplevede servicekvalitet af afgørende betydning for kundetilfredshed og kundeloyalitet.

Medarbejdernes - og ledernes - evne til at skabe kundeloyalitet og -tilfredshed, både eksternt og internt, kan være den ene faktor, som afgør om I har en plads på markedet. NordicNote kan  styrke jeres arbejdsmetoder og adfærd i serviceleverancen og dermed sikre jer, at I kan fastholde og udvide jeres kundebase igennem høj kundeloyalitet og kundetilfredshed.

Husk – det er nemmere at sælge til eksisterende kunder frem for at lave nysalg. Derfor er det vigtigt at fokusere på at sælge i dybden og udbygge relationer hos bestående kunder.

Firmad.dk